Biofit uw lifestylecoach

Het leven in de 21ste eeuw is druk, drukker, drukst. Werk, familie, vrienden en sociale verplichtingen vragen veel van je tijd. Waardoor andere, even belangrijke zaken er wel eens bij inschieten. Zoals het werken aan een gezonde lifestyle. Met volop aandacht voor gezond eten, gezond bewegen en lekker in je vel zitten. Herkenbaar? Dan is de Biofit lifestylecoach ook jouw oplossing! Biofit geeft je online alle tools waarmee die gezondere lifestyle werkelijkheid wordt. Van uitgebreide receptendatabase, dieetanalyse en voedingsagenda tot een diepgaand trainingsprogramma vol fitness- en bewegingsactiviteiten. En dat is slechts het begin...

 

Voor iedereen die gezond wil eten, sporten en afslanken!

Over Biofit

uitdagingen

Biofit met uitdagingen

Wie sport, wil ook winnen. En wie meer wint, wil meer sporten ... om zo nog meer te winnen. Biofit snapt dit als geen ander. Ga daarom in de uitdagingenmodule de challenge aan met andere Biofit-leden.

Een database vol uitdagende challenges

Als lid van Biofit heb je direct de beschikking over een goedgevulde database vol uitdagingen. Gezonde uitdagingen: van gewichtsverlies tot gewichtsheffen en van hardlopen tot spinning ... en veel meer. Zoek een passende uitdaging of maak er zelf eentje aan. Ga in competitieverband de strijd aan met vrienden, familie, collega's en andere Biofit-leden. Concurreren is leuk en motiveert. Daag elkaar daarom steeds weer uit om je doelen te behalen.

Hoe hoog sta jij op de ranglijst?

Heb je een uitdaging succesvol volbracht? Pronk met de behaalde prestatie, gewonnen beker of medaille op je persoonlijke profielpagina. Ook spaar je met Biofit voor unieke achievement points. Behaal je een doel, dan ontvang je achievement points, voor alle Biofit-leden zichtbaar. Wil je zien hoe hoog je scoort binnen de ranglijsten van het totale Biofit? Met een PRO-membership zie je jezelf ook terug op de overall ranglijsten.

Ook via social media deel je jouw prestaties. Dankzij de eenvoudige koppeling met Facebook, Twitter en Hyves houd je iedereen op de hoogte van je vorderingen. En bouw je direct ook een motiverende fanbase op.