Biofit uw lifestylecoach

Het leven in de 21ste eeuw is druk, drukker, drukst. Werk, familie, vrienden en sociale verplichtingen vragen veel van je tijd. Waardoor andere, even belangrijke zaken er wel eens bij inschieten. Zoals het werken aan een gezonde lifestyle. Met volop aandacht voor gezond eten, gezond bewegen en lekker in je vel zitten. Herkenbaar? Dan is de Biofit lifestylecoach ook jouw oplossing! Biofit geeft je online alle tools waarmee die gezondere lifestyle werkelijkheid wordt. Van uitgebreide receptendatabase, dieetanalyse en voedingsagenda tot een diepgaand trainingsprogramma vol fitness- en bewegingsactiviteiten. En dat is slechts het begin...

 

Voor iedereen die gezond wil eten, sporten en afslanken!

Over Biofit

Algemeen

Dit is Biofit

Het leven in de 21ste eeuw is druk, drukker, drukst. Werk, familie, vrienden en sociale verplichtingen vragen veel van je tijd. Waardoor andere, even belangrijke zaken er wel eens bij inschieten. Zoals het werken aan een gezonde lifestyle. Met volop aandacht voor gezond eten, gezond bewegen en lekker in je vel zitten.

Herkenbaar? Dan is de Biofit lifestylecoach ook jouw oplossing! Biofit geeft je online alle tools waarmee die gezondere lifestyle werkelijkheid wordt. Van uitgebreide receptendatabase, dieetanalyse en voedingsagenda tot een diepgaand trainingsprogramma vol fitness- en bewegingsactiviteiten. En dat is slechts het begin...

Dit doet Biofit

Biofit biedt een uniek wapen tegen het grootste struikelblok op gezondheidsgebied: wegebbende motivatie. Biofit pakt dit bekende probleem direct aan. Door je effectief te inspireren, motiveren en uit te dagen. Als Biofit-lid heb je namelijk 24/7 de beschikking over je eigen online personal trainer. Hij helpt je resultaten te verbeteren en doelen te behalen. Met breed, deskundig advies, verdiende schouderklopjes en een helpende hand. Een innovatieve motivator uit duizenden, exclusief voor jou.

Dit doe jij met Biofit

Niets zo fun en motiverend als de strijd aangaan met vrienden, familie of collega's. Elkaar constant uitdagen tot nog mooiere resultaten. Ook dat is kinderlijk eenvoudig dankzij de unieke koppeling met zowel een eigen online community als social media als Facebook.. Zoek online trainingsmaatjes en behaal doelen in competitieverband. Laat je motivator een groepsuitdaging opstellen of maak er zelf een. Biofit wijst gebruiksvriendelijk en eenvoudig de weg.

Ga de sportieve strijd aan

Geen competitie zonder ranglijst. Om je successen vol trots te delen. Is een doel bereikt, een vriend sportief verslagen of een andere activiteit goed volbracht? Achievements laat binnen Biofit alle ledenprestaties zien, dus ook de jouwe. Met een PRO-lidmaatschap, zie je jouw prestaties ook terug op de overall ranglijst. Zo strijd je op een leuke, competitieve manier voor een hoge notering en eeuwige roem.

Laat je succes zien

Wordt je inzet door je motivator beloond met een medaille of beker? Plaats hem in vol ornaat en vol trots op je publieke profielpagina. Of deel je sportieve successen op Facebook, Twitter en Hyves. Met Biofit heb je het allemaal in eigen hand.

Biofit voor jou
 • Het begin van een gezonde lifestyle
 • Beter resultaat in minder tijd
 • Gezond eten, gezond bewegen: lekker in je vel
 • A tot Z begeleiding door jouw online motivator
 • Hij stelt doelen en helpt resultaten verbeteren
 • Online sporten met vrienden. Bereik samen je doel
 • Voedingslogboek en -database met duizenden voedingsmiddelen
 • Dieetanalyse met verdeling van koolhydraten, vetten en eiwitten
 • Gewichtsverliesdoelen vaststellen en behalen
 • Kalender met jouw voedings- en trainingoverzicht. Per dag of maand
 • Uitgebreide trainingsprogramma's voor een keur aan fitness- en bewegingsactiviteiten
 • Handige, ruime database met oefeningen. Of voeg je eigen oefeningen toe
 • Concurreer in competitieverband. Zoek een uitdaging of maak er een aan
 • Ga voor eeuwige roem met je gespaarde achievement points
 • Deel je successen op jouw persoonlijk profiel of maak de link met Facebook, Twitter en Hyves
 • Blijf ook mobiel Biofit, voor zowel iPhone als Android