Biofit uw lifestylecoach

Het leven in de 21ste eeuw is druk, drukker, drukst. Werk, familie, vrienden en sociale verplichtingen vragen veel van je tijd. Waardoor andere, even belangrijke zaken er wel eens bij inschieten. Zoals het werken aan een gezonde lifestyle. Met volop aandacht voor gezond eten, gezond bewegen en lekker in je vel zitten. Herkenbaar? Dan is de Biofit lifestylecoach ook jouw oplossing! Biofit geeft je online alle tools waarmee die gezondere lifestyle werkelijkheid wordt. Van uitgebreide receptendatabase, dieetanalyse en voedingsagenda tot een diepgaand trainingsprogramma vol fitness- en bewegingsactiviteiten. En dat is slechts het begin...

 

Bedrijf

Lifestylesoft BV verdient BrainFrame TOP 6 status!Gezondere levensstijl met 'Biofit uw lifestylecoach' 20 maart 2012

Partners

DEWI levert club management oplossingen aan de sport- en recreatie branche. Software, ICT en infrastructuur. Het primaire product van DEWI is de DEWI Club Manager. Dit product is afgestemd op het totale traject wat doorlopen wordt op fitness- en wellness centra. De DEWI Club Manager is nu gekoppeld aan Biofit en biedt voor u als sportschoolhouder nog meer mogelijkheden.

De Linus Pauling Kliniek is gericht op ziektepreventie. Er gaan vaak jaren aan vooraf voordat mensen uiteindelijk ziek worden. Onze kliniek beschikt over moderne apparatuur om in een vroeg stadium te kunnen bepalen hoe het met uw gezondheid is gesteld. Binnen de verschillende opleidingsmogelijkheden van de Linus Pauling Kliniek wordt Biofit als meet tool ingezet voor het monitoren van online gezondheidsvraagstukken.

Pro Active adviseert organisaties op het gebied van werk en gezondheid. Duurzame inzetbaarheid van medewerkers, gezondheidsmanagement, vitaliteit, reductie van ziekteverzuim. Daarnaast begeleiden we mensen die fysiek en/of mentaal niet meer in staat zijn om te werken. Voor verschillende vraagstukken wordt de tool van Biofit ingezet om de slagingskans van eerder genoemde trajecten te vergroten.

Het Body Support programma is een revolutionair voedingsprogramma voor gewichtsbeheersing en het creëren van uw eigen lifestyle en is voorzien van een geïntegreerde trainingsmodule. Body Support maakt gebruik van de NEVO voedingsmiddelentabel. Het Nederlands Voedingstoffenbestand is eigendom van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Biofit werkt nauw samen met Bodysupport voor het verder ontwikkelen en integreren van voedingsvraagstukken.

In een vroeg stadium partijen inspireren en bij elkaar brengen om technologie beter in te zetten voor de sport. Dat is wat de stichting Sports and Technology voor ogen heeft. Partijen zijn in dit geval het bedrijfsleven, de (top)sportwereld (onder meer NOC*NSF) en kennisinstellingen (TNO Health and Sports). Naast sporten is sportstimulering ook een belangrijk speerpunt. Sportstimulering omvat het stimuleren van sport om zo de gezondheid en het welzijn van de maatschappij te bevorderen.

Het InnoSportLab Trainingscentrum biedt unieke trainingsfaciliteiten voor (top)zwemmers. Een krachthonk, 13 onderwatercamera's en 4 bovenwatercamera's, geavanceerd tijdregistratiesysteem en een smartboard en touchscreen beeldscherm zijn aanwezig. Daarnaast worden er door stichting InnoSportNL innovatieve producten en trainingsmethoden ontwikkeld. Biofit draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe online meettechnieken.

BrainFrame vergroot succes startende ICT-gerelateerde bedrijven.Wij zijn op zoek naar de beste ICT- ondernemers van 2012 in de slimste regio van de wereld!Brainport bekleedt een toppositie op het gebied van hightechsystemen en -materialen. Die toppositie moeten we behouden. Sterker nog, die willen we verstevigen! Een kennisvoorsprong behouden door middel van innovatie is daarbij een erg belangrijk aspect. De innovatie die nodig is komt grotendeels voort uit startende, snelgroeiende, innovatieve en hoogwaardig technologische bedrijven. Hier is nog veel winst te behalen, er is namelijk veel talent en energie aanwezig in de regio. Lifestylesoft BV is één van de 6 bedrijven die de BrainFrame jury wist te overtuigen van de potentie en krijgt komend jaar extra begeleiding en ondersteuning om door te groeien

FIT Return is een netwerkorganisatie op het terrein van Integraal GezondheidsManagement (Arbeid en Gezondheid) ten zuiden van de grote rivieren. De samenwerkende organisaties leveren hun eigen diensten voor de klant, en zoeken en vinden elkaar waar mogelijk en nodig. Binnen het netwerk dat in 2004 is gestart werken inmiddels 12 organisaties samen.