Biofit uw lifestylecoach

Het leven in de 21ste eeuw is druk, drukker, drukst. Werk, familie, vrienden en sociale verplichtingen vragen veel van je tijd. Waardoor andere, even belangrijke zaken er wel eens bij inschieten. Zoals het werken aan een gezonde lifestyle. Met volop aandacht voor gezond eten, gezond bewegen en lekker in je vel zitten. Herkenbaar? Dan is de Biofit lifestylecoach ook jouw oplossing! Biofit geeft je online alle tools waarmee die gezondere lifestyle werkelijkheid wordt. Van uitgebreide receptendatabase, dieetanalyse en voedingsagenda tot een diepgaand trainingsprogramma vol fitness- en bewegingsactiviteiten. En dat is slechts het begin...

 

Bedrijf

Lifestylesoft BV verdient BrainFrame TOP 6 status!Gezondere levensstijl met 'Biofit uw lifestylecoach' 20 maart 2012

Contact

Lifestylesoft BV ontwikkelt online en mobile- lifestyletoepassingen, waarbij techniek wordt ingezet om gezond leven makkelijker en vooral ook leuker te maken. Zo biedt Lifestylesoft BV het online platform Biofit, dat met verschillende mobiele apps, en online portaal dagelijks al duizenden actieve gebruikers heeft. Op basis van dezelfde bewezen technologie heeft Lifestylesoft BV nu een zakelijke retentiemanagement tool ontwikkeld, een oplossing die bedrijven en instellingen in staat stelt een rijk en bewezen effectief portaal in te zetten in de eigen werkomgeving. Het product bestaat uit een web-based social network dat ingezet wordt voor personal training, voedingsadvies en retentiemanagement. Zo kunnen zij deelnemers geautomatiseerd of via online coach- interface efficiënt op afstand begeleiden met een trainingsplan en voedingsadvies op maat. Deelnemers kunnen vervolgens zelf hun voortgang bijhouden in hun persoonlijk profiel en laagdrempelig sociaal contact maken.

LIFESTYLESOFT B.V.

Ontwikkeling en Engineering
Schimminck 1
5301 KR Zaltbommel
T: 040 7600300
E: klantenservice@biofit.nl
KvK: 52918947
BTW: NL850665255B01

CONTACTFORMULIER

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?
Dan kunt u deze ten alle tijde sturen door hieronder het contactformulier in te vullen. Onze doelstelling is te reageren binnen 24 uur maar dit is mede afhankelijk van de complexiteit van uw vraag.